Membránové procesy v potravinářství 2021
15.10.2021 Již sedmý ročník workshopu MEMPROPO 2021 se uskutečnil 14. října 2021 v Centru polymerních systémů ve Zlíně. Hlavním tématem bylo využití vody v potravinářském průmyslu a moderních technologií pro čištění odpadních vod. Akce se konala ve spolupráci s Českou membránovou platformou, Českou technologickou platformou pro potraviny při PK ČR, VŠCHT Praha a Centrem polymerních systémů při UTB ve Zlíně.
Začátky tohoto workshopu spadají do období projektu KUSmem, který byl realizován z programu Komplexní udržitelné systémy na Ministerstvu zemědělství. V prvních čtyřech ročnících workshopu se v letech 2015 až 2018 prezentovaly většinou výsledky projektu KUSmem. Ten se zaměřoval z větší části na využití membránových technologií v potravinářském průmyslu. Česká membránová platforma spolu s Českou technologickou platformou pro potraviny při PK ČR byly v rámci projektu KUSmem garanty propagace výsledků projektu.
http://www.czemp.cz/cs/aktuality/workshop-mempropo-2021-ve-zline
Začátky tohoto workshopu spadají do období projektu KUSmem, který byl realizován z programu Komplexní udržitelné systémy na Ministerstvu zemědělství. V prvních čtyřech ročnících workshopu se v letech 2015 až 2018 prezentovaly většinou výsledky projektu KUSmem. Ten se zaměřoval z větší části na využití membránových technologií v potravinářském průmyslu. Česká membránová platforma spolu s Českou technologickou platformou pro potraviny při PK ČR byly v rámci projektu KUSmem garanty propagace výsledků projektu.
http://www.czemp.cz/cs/aktuality/workshop-mempropo-2021-ve-zline